طرز تهیه “شیرینی کاسترد”

شیرینی کاستر - harferangi
آموزش یک شیرینی کاسترد ساده و خوشمزه که میتونه گزینه مناسبی برای ایام عید نوروز باشه، مواد لازم + دستور پخت.

طرز تهیه شیرینی کاسترد

آموزش یک شیرینی ساده و خوشمزه که میتونه گزینه مناسبی برای ایام عید نوروز باشه، با مقدار کم آماده کردم که تست بزنید اگه خوشتون اومد و راضی بودید در مقادیر بیشتر آماده اش کنید و کام مهمون هاتونو شیرین کنید.
سپاسگزارم از همراهیتون

طرز تهیه شیرینی کاسترد - حرف رنگی

مواد لازم شیرینی کاسترد :

کره (روغن صاف قنادی) 50 گرم
پودرقند 20 گرم
پودر کاسترد 20 گرم
آرد 50 گرم
وانیل 1/8 ق چ
نمک 1 پنس

دستور پخت شیرینی کاسترد

کره و پودرقند و وانیل را در ظرفی ریخته و ابتدا با قاشق به آرامی مخلوط کنید سپس برای چند دقیقه با همزن بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.
سپس پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید.
در آخر آرد و نمک الک شده را اضافه و با مواد ترکیب کنید و کمی با همزن بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
خمیر نرم و لطیفی که حاصل شده با دست جمع و گلوله کنید.
خمیر را داخل نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس بین دو نایلون یا کاغذ روغنی آرد پاشی شده به قطر 3 تا 5 میل باز کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید.
سینی را برای 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
در صورت تمایل برای تزیین مقداری شکلات بن ماری کنید و به صورت نامنظم با قیف روی شیرینی بریزید و ترافل های رنگی بپاشید.
قلب طلایی، با شکلات سفید بن ماری شده داخل قالب سیلیکونی آماده شده و در آخر با رنگ پودری طلایی رنگ آمیزی شده و با شکلات سفید به شیرینی چسبانده شده است.
با این میزان مواد 5 شیرینی در ابعاد بزرگ یا حدود 10 تا 15 شیرینی در ابعاد کوچک خواهید داشت. تعداد شیرینی بستگی به سایز کاتر شما دارد. ‌
اگر این شیرینی کاسترد برای شما مفید بود لطفا صلواتی بفرستید. ‌

رای دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *